Content

Siten om mig själv!

Välkommen!

Friday 19 July 2013 - Filed under Allmänt

Dags att slå upp dörrarna för min alldeles nya blogg. Efter att ha haft andra bloggar på olika portaler och liknande känns det nu som att jag har hittat hem, där på admin.olailindgren.se kommer jag att blogga om mitt liv och mina intressen. Ni som läst mina bloggar förut vet att det handlar mycket om politik, samhället, kultur – sånt som står i tidningarna helt enkelt. Men helt torr och tråkig är jag inte, ibland kommer det något inlägg som är roligt, humor är faktiskt också en stor del av mitt liv.

Till vardags arbetar jag som revisor och trivs otroligt bra med det. Det är nu ungefär 10 år sedan jag blev auktoriserad revisor, jobbet är fortfarande lika roligt. Men jag lovar att inte blogga om bokföring, det är väl bara jag som verkligen gillar det.

I övrigt bor jag med min sambo i ett hus strax utanför Stockholm, gillar att gå ut och äta på nya restauranger och älskar nya smakupplevelser. Tycker även om att gå och se teater och musikaler. Annars blir det mycket jobb med huset, som är ett evighetsprojekt. Någon gång varje år blir det även en utlandsresa, hittills har vi avverkat Italien, Frankrike, Skottland och Australien. Nästa resmål blir USA, om jag får bestämma!

Nu ska jag sluta babbla, välkommen till min blogg i varje fall, hoppas ni kommer att gilla den.

2013-07-19  »  Ola

Share your thoughts

Re: Välkommen!Tags you can use (optional):