Content

Siten om mig själv!

På tal om humor.

Thursday 15 August 2013 - Filed under Uncategorized

Jag vill passa på att dela med mig av ett klipp från tv-serien “Varan-tv”. Serien är skapad av humorgruppen Varanteatern, och första säsongen sändes 1997. För den som är intresserad finns avsnitten att se på SVT:s Öppet arkiv.

Här kommer som sagt ett klipp från serien, och just det här handlar om att Malmö och Göteborg ska byta plats. Man har upptäckt ett fel som visar att Malmö egentligen ska heta Göteborg, och vice versa. Det roliga i det här, enligt mig, är att man inte bara byter namn på städerna. Man går så långt att alla invånare i städerna även flyttar. Hela Malmö byter alltså plats med Göteborg, och allt är givetvis kaos. Lägg gärna märke till den roliga mannen som får frågan vad han skulle ta med sig om han bara fick välja tre saker. Humor, helt enkelt.

Klippet kan du se här: https://www.youtube.com/watch?v=ipT6fLEzTBo

2013-08-15  »  Ola

Share your thoughts

Re: På tal om humor.Tags you can use (optional):