Content

Siten om mig själv!

God Jul!

Tuesday 10 December 2013 - Filed under Uncategorized

Jag vill passa på att önska alla mina bloggläsare en riktigt god jul och ett gott nytt år! Hoppas att ni alla får en lugn och skön jul – eller en fartfylld om ni hellre önskar det. Vissa sitter hemma i stugorna och väntar på tomten, andra reser bort till värmen och väljer bort allt som har med jul att göra. En del kombinerar det och firar jul på en solig strand.

Oavsett hur man firar jul tycker jag att man ska se till att man får ut något bra av julen. Det ska inte vara en stressig tid fylld av måsten, utan en tid där man får rå om varandra och umgås med sina nära och kära. Julklappar är inget måste, och inte heller ett välfyllt julbord. Även om många just uppskattar detta, och kanske speciellt när det är barn med i bilden, tycker jag att man ska välja de delar man tycker bäst om och fokusera på att det ska bli bra i liten skala istället för att man ska stressa sig trasig för andras skull och helt glömma bort sig själv.

Det är mina tankar om julen, och jag själv kommer att fira lugnt och skönt på hemmaplan med familj och god mat. Ha det bra alla!

ljus

2013-12-10  »  Ola

Share your thoughts

Re: God Jul!Tags you can use (optional):