Home > Uncategorized > Dags att byta webbyrå

Dags att byta webbyrå

December 12th, 2013 Leave a comment Go to comments

Det är inte det lättaste att byta webbyrå har jag upptäckt. Problemet är att när vi anlitade vår nuvarande (ingen nämnd, ingen skämd), så trodde vi ju inte att vi en dag skulle byta. Vi byter ju inte heller för att de gjort ett uselt jobb, snarare är det så att vi båda förändrats till viss del, och nu passar de oss inte riktigt längre. Men att migrera till en ny webbyrå är som sagt inte det lättaste. Vårt företags webbplats är WordPress-baserad, vilket underlättar en del, eftersom många kompetenta webbyråer är duktiga på just WordPress. Vi vill gärna behålla grunden för vår webbplats, samtidigt som vi förändrar designen rejält. Den webbyrå som vi anlitar ska också helst av allt kunna hjälpa oss med lite SEO och marknadsföring, och nu tror jag vi hittat några intressanta alternativ.

Den första webbyrån jag tittade lite närmare på var Vektorgrafik, lite för att de var bland de första jag hittade i Google. De har onekligen en imponerande meritlista, och de sajter som de kan visa upp är snygga. Ett extra plus får de för att de ligger bakom Johan Glans webbsida.

Nästa var GFD webbyrå, som tydligen huserar i Falun. De säger sig vara “en webbyrå som bryr sig“, så det är ju trevligt, och de är även de specialiserade på WordPress. Jag gillar också att under listan på de kunder som anlitat dem finns en riktigt salig blandning. Att de dessutom är dalmasar (och kullor) är lite roligt.

Slutligen så kollade jag lite närmare på Traffic Light webbyrå, delvis på grund av att namnet påminde mig om Monty Pythons ”I Like Traffic Lights”. Liksom GFD och Vektorgrafik så är även de WordPress-fokuserade, vilket ju är bra, och visar att vi valde rätt en gång i tiden, och liksom de två andra har de en snygg lista på kunder som anlitat dem. Jag vet inte, att välja mellan dem blir svårt, och det blir nog till att ta närmare kontakt med dem för att se vad har att erbjuda.

Har du något tips på bra webbyrå så får du jättegärna lämna det i kommentarsfältet, än har jag inte fått tillbaka några offerter så det är inte för sent!

Categories: Uncategorized Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.