Content

Siten om mig själv!

Planer inför våren och sommaren

Monday 6 January 2014 - Filed under Allmänt

Jag känner mig alltid trött och orkeslös under den mörka årstiden, men nu har det vänt och vi går mot ljusare tider igen. Solen stannar kvar lite längre på dagarna, och jag känner hur energin sakta börjar komma tillbaka. Jag längtar till våren, och ännu roligare blir det förstås när man kan börja planera vad som ska göras till våren och sommaren. Jag är väl lite tidigt ute kanske, för vi kommer att det ha det mörkt och kanske till och med snöigt ett tag till, men jag kan ändå inte låta bli att fundera och planera.

Egentligen känns det som att det fortfarande är höst eftersom vi inte har fått se många snöflingor här, men för min del kan det gärna vara höst tills våren kommer. Jag hade gärna haft lite snö under julen, men nu kan den hålla sig borta. Det blir säkert riktig vinter en sväng innan våren kommer, men om det blir det vet man i alla fall att våren inte är långt bort.

Planerna inför våren och sommaren är många, men det som står högst på önskelistan är en inglasning av balkongen. Det har jag önskat mig länge, och om allt går som jag vill är 2014 året som det kommer att hända. Jag ser verkligen fram emot att kunna sitta på balkongen även under regniga dagar, och med en inglasad balkong kan man dessutom förlänga sommaren och sitta där och mysa en bit in på hösten. Jag tror att det blir någon form av värme också, förmodligen infravärme.

En annan sak som kommer att hända är att jag ska måla om köket. Det ska jag göra när det är varmt ute så att man kan ha fönstret öppet. Det luktar ju ganska starkt när man målar om, och dessutom torkar det snabbare om man gör det när det inte är så fuktigt i luften. Jag ska också ut och resa, och i år blir det en resa till Bulgarien. Den kommer jag att göra tidig vår tillsammans med en god vän, och det ser jag verkligen fram emot!

2014-01-06  »  Ola

Share your thoughts

Re: Planer inför våren och sommarenTags you can use (optional):