Content

Siten om mig själv!

Vilken typ av löshår passar dig?

Saturday 25 January 2014 - Filed under Allmänt

Långt hår är en dröm för många, och idag kan drömmen snabbt bli sann med en hårförlängning. Det finns olika typer av kvaliteter på löshår, och det finns också olika sätt att fästa håret. Vad som passar en bäst beror bland annat på vilken typ av hår och vilken frisyr man själv har. Det beror också på om man vill ha en permanent hårförlängning som sitter i flera månader eller om man vill kunna sätta i löshåret för bara en kväll. På www.loshar-online.se hittar man många olika alternativ.

Clip-on
Med clip-ons kan har man möjlighet att själv välja när man vill ha längre hår. Det är enkelt att sätta i och tar inte lång tid. Dessutom är det skonsamt mot håret. Clip-on passar för alla hårtyper, både tjockt och tunt, och det passar även för både långt och kort hår. Dock bör man välja en annan metod om man har riktigt kort hår eftersom det egna håret måste kunna dölja clipsen. Clip-on-metoden passar den som inte sköter sitt hår dagligen eftersom man enkelt kan ta ur löshåret. Det passar även bra för den som tränar mycket och inte vill behöva tvätta löshåret så ofta.

Tejp
Hårförlängning med tejp passar bra för den som har tunt hår eftersom man inte behöver dölja clips eller vax, men det fungerar förstås också för tjockare hår. Det fästs på ett sätt som gör det näst intill osynligt, och det passar både långt och kort hår. Tejp fungerar bäst för den som sköter sitt hår dagligen eftersom permanenta hårförlängningar kräver vård för att håret ska hålla sig fint.

Vax
Metoden med vax är bra för den som vill ha en hårförlängning som kan sitta i flera månader. Det passar både för tunt och tjockt hår, och det fungerar bra med både långt och kort hår. Liksom med clip-ons måste man kunna dölja vaxet med egna håret, så man bör inte ha för kort hår. Vax är också bra för den som bara vill ha enstaka slingor. Den här metoden kräver vård och passar därför inte den som inte sköter sitt hår dagligen.

2014-01-25  »  Ola

Share your thoughts

Re: Vilken typ av löshår passar dig?Tags you can use (optional):