Content

Siten om mig själv!

Borta bra men hemma bäst

Tuesday 18 February 2014 - Filed under Uncategorized

Ja nu är vi hemkomna efter resan till Egypten. Det var verkligen en erfarenhet, och jag skulle rekommendera alla att åka dit. Bara att få uppleva ett annat land och en annan kultur är helt fantastiskt. Vi besökte pyramiderna och en del andra spännande turistmål, vi provade på den inhemska maten och trots att jag var lite skeptisk fick hustrun mig faktiskt också att rida på en kamel. Det var en upplevelse i sig kan man säga. Det var vingligt och svajigt, och kamelerna luktade allt annat än gott… Men roligt var det, och jag är glad att jag gjorde det!

Jag var ju lite orolig inför resan, som jag alltid är, men det visade sig att allt gick precis som det skulle. Flygplanen var i tid och de störtade inte, och jag hade fått med mig allt i packningen. Vi har verkligen haft roligt, och det var skönt att få komma bort från kalla Sverige ett tag och få uppleva solen i ett annat land. Jag är faktiskt lite brun också! Det ska man ju vara efter en resa. Här kommer lite bilder från semestern. Vi tog hur många som helst, men jag har valt ut några som får representera vår underbara resa till Egypten!

egy1

egy3

egy2

egy4

2014-02-18  »  Ola

Share your thoughts

Re: Borta bra men hemma bästTags you can use (optional):