Content

Siten om mig själv!

Nu börjar värmen komma

Monday 31 March 2014 - Filed under Uncategorized

Det kändes lite trist att komma tillbaka till kyliga Sverige efter vår resa till Egypten, men nu börjar det äntligen att bli varmare! Våren är här, och ärligt talat finns det faktiskt få saker som slår en svensk vår. Egypten i all ära – men att få sitta på altanen och njuta av fågelkvitter samtidigt som solen värmer ens ansikte är verkligen något speciellt. Man liksom tinar upp igen efter en lång vinter. Nu var det visserligen en väldigt mild vinter, och tinade upp gjorde jag förmodligen i Egypten, men man får ändå en helt annan typ av livsglädje när våren kommer till Sverige. Vårkänslor kallas det väl, och jag måste säga att jag känner mig lyckligt lottad som får uppleva dessa känslor. Jag är glad att vi har fyra olika årstider, för det gör våren så mycket mer speciell och härlig!

Nu när snön har smält kan jag sätta igång med träningen igen också. Jag var väldigt duktig och började springa i slutet av förra sommaren, men när vintern kom rann det ut i sanden. Jag tänkte väl att jag kanske skulle gå på något gym eller köpa ett löpband, men det blev liksom aldrig av. Jag tycker inte om att springa på vintern, så nu har jag mest bara gått promenader. Det blir väl till att börja om med konditionen antar jag, fast å andra sidan hann jag inte så långt förra året heller. Jag började för sent, men nu när jag börjar på våren kommer jag förhoppningsvis att komma längre. Mitt mål, till att börja med, är att kunna springa oavbrutet i en timme. Hur fort det går eller hur långt jag kommer spelar mindre roll, jag vill bara orka springa i en timme utan att stanna eller sakta ner och gå.

Nej, nu är det dags att sätta igång med dagen. Det blir inget gjort så länge jag sitter här och surfar runt med min kaffekopp. Ha det bra så länge!

kaffe

2014-03-31  »  Ola

Share your thoughts

Re: Nu börjar värmen kommaTags you can use (optional):