Content

Siten om mig själv!

Dags för ny garageport?

Friday 16 May 2014 - Filed under Allmänt

Börjar din gamla garageport att bli lite väl sliten, sned och vind? Eller ska du bygga ett nytt garage och funderar på vilken sorts garageport som passar bäst? Oavsett skälet till att du ska skaffa en ny garageport, så är det viktigt att tänka efter före. Olika garageportar har olika egenskaper, helt enkelt, och väljer du en som inte helt uppfyller dina krav, så kommer det att leda till många år av irritation och frustration.

Den första frågan du bör ställa dig är hur mycket du värderar utrymme. En takskjutport kan öppnas och stängas utan att den tar någon plats, medan en vipport kräver ett visst ledigt utrymme framför sig. För en del är det lilla extra utrymme en vipport tar inget problem, men för den som har en liten garageuppfart så kan varje centimeter vara viktig.

Sedan är det frågan om hur viktigt det är med isolering. Om man kommer att vistas mycket i garaget, och har det uppvärmt, så kan en lite dyrare men välisolerad garageport löna sig i längden. Men om man inte bryr sig ett skvatt om hur kallt det är i garaget, så kan kanske ett budgetalternativ vara att tänka på. Samma sak gäller för säkerheten. Ska garageporten användas till ett lagergarage där man ogärna vill att skurkar ska kunna ta sig in så är nog en gedigen slagport det bästa alternativet.

Slutligen så gäller det att välja rätt leverantör. Hos Sandöporten hittar man några av de bästa garageportspriserna i Sverige, samtidigt som kvalitén är riktigt hög. Det behöver nämligen inte alltid vara så att den garageport som är dyrast också är den som är bäst. När du ska avgöra vilken garageport som är bäst, koncentrera dig på de specifikationer som ges, och tro inte att det dyrare alternativet också automatiskt är bättre.

2014-05-16  »  Ola

Share your thoughts

Re: Dags för ny garageport?Tags you can use (optional):