Content

Siten om mig själv!

Nu börjar det kännas som Egypten

Thursday 10 July 2014 - Filed under Uncategorized

Nu när det är så varmt börjar man nästan känna sig som att man är tillbaka i Egypten. Det är på något vis enklare att klara av värme när man är beredd på den. När man åker till ett varmt land så vet man att det kommer att vara varmt, och då har man inte så mycket åsikter kring det. När det däremot blir 30 grader varmt här hemma i Sverige så tycker man helt plötsligt att det är olidligt varmt. Jag undrar varför det är så. Egentligen borde man ju vara lika förtjust i värmen här som man är när man är utomlands, men så är det inte för mig i alla fall.moln

Nåja, jag ska inte klaga, för innan den här stekvärmen kom så hade vi en riktigt kall sommar. Först såg det väldigt lovande ut, men när våren hade gjort sitt var det nästan som att det blev höst direkt och att sommaren glömdes bort. Det blev kallt och regnigt. Riktigt kallt, runt 5-15 grader bara och oftast någonstans i mitten. Så visst är jag glad att det är varmt, men det är lite för varmt för min smak. Jag tycker det är lagom när det är runt 20-25 grader. Då kan man i alla fall vistas ute utan att få solsting.

Träningen är ju inte ens att tänka på nu när det är så här varmt. Man blir svettig bara av att sitta stilla, och skulle jag ge mig ut och jogga nu skulle jag nog smälta bort till en pöl. Det får bli när det blir lite svalare, vilket är till helgen och in på nästa vecka om man ska tro väderprognosen som är nu. Då blir det kanske “bara” runt 25 grader varmt.

 

2014-07-10  »  Ola

Share your thoughts

Re: Nu börjar det kännas som EgyptenTags you can use (optional):