Content

Siten om mig själv!

Jag har skaffat skägg

Thursday 11 September 2014 - Filed under Uncategorized

På sommaren har man ju en tendens att bli lite slappare, till exempel i form av att man låter ett litet semesterskägg växa ut istället för att raka bort stubben varje dag. Den här sommaren blev jag väldigt slapp, faktiskt så slapp att jag till slut hade fått ett ganska hyfsat skägg. Lite medvetet var det väl också, för när det väl började växa kände jag att jag ville se hur jag såg ut skägg (och se hur lång tid det tog innan någon bad mig raka av det). Jag hade skägg en period när jag var yngre, men nu när man är äldre finns ju alltid risken att man ser för gammal ut i skägg med tanke på att det är vitare nu för tiden.

Enligt min ringa åsikt ser skägget i alla fall bra ut, och frugan har inte heller bett mig raka av det. Så det får man väl se som ett bra betyg! När jag hade skägg förut var det inte så noga att “styla” skägget, men nu verkar skägg vara en hel vetenskap. Man ska ha rätt form på skägget och man ska ha rätt produkter för skägget. Det finns skäggolja och skäggbalsam och skäggredskap som jag inte har hört talas om. Jag sliter dock fortfarande på min vanliga trimmer, men jag funderar på om det kanske vore på sin plats att investera i något nytt om jag ändå ska ha skägg nu? Vi får se hur det blir.

skägg

2014-09-11  »  Ola

Share your thoughts

Re: Jag har skaffat skäggTags you can use (optional):