Content

Siten om mig själv!

Boktips?

Thursday 23 October 2014 - Filed under Uncategorized

Jag gillar att läsa och har hunnit med ganska många böcker i mitt liv. Jag har läst de flesta “klassikerna” och även många okända böcker. Det skrivs ju ständigt nya böcker så det är ju inte så att det är brist på läsning, men just nu känner jag faktiskt att jag inte riktigt vet vad jag ska läsa. Senaste boken jag läste var “Partiledaren som klev in i kylan” som handlar om Juholtaffären. En väldigt intressant bok om ni frågar mig. Men nu vet jag som sagt inte vad jag ska välja för bok så nu undrar jag om det kanske är någon av mina bloggläsare som vill tipsa om böcker?

Att få tips av andra kan ibland betyda att man upptäcker böcker som man kanske inte skulle ha läst annars. Visst kan man titta på vilka böcker som är populära (som exempelvis boken om Juholt) och man kan titta på vad “experterna” tipsar om för böcker, men boktips av helt vanliga människor kan ofta vara väldigt roliga och intressanta. Då kan man hitta böcker som man annars inte hade gett en chans, och upptäcka att de faktiskt är riktigt bra. Så om ni har några boktips av det mer ovanliga slaget så får ni hemskt gärna dela med er av dessa!

books

2014-10-23  »  Ola

Share your thoughts

Re: Boktips?Tags you can use (optional):