Content

Siten om mig själv!

Födelsedagsfirande

Monday 17 November 2014 - Filed under Allmänt

Jag och min fru fyller år med bara några dagars mellanrum. Vi brukar därför ha ett gemensamt firande istället för två olika. Längre tillbaka hade vi en fest varje år, men nu för tiden brukar vi mest gå ut och äta eller göra något annat trevligt tillsammans. Ju äldre man desto mindre viktigt blir det där med födelsedagar, för till skillnad från när man var barn och tyckte att födelsedagen var en av årets höjdpunkter så är denna dag i vuxen ålder något som man inte alltid vill bli påmind om. Det är helt enkelt inte lika roligt att bli äldre längre. Men vi ser till att fira lite i alla fall, för det är ju alltid roligt att ha en anledning att skämma bort sig lite extra!

Skämmer bort oss med presenter gör vi också. Även om vi inte har några stora fester längre så ger vi alltid varandra ett paket under födelsedagsfirandet. I år fick jag en bok och ett par mysiga sockor som passar perfekt nu när det är kallt och ruggigt ute, och min fru fick en presentförpackning med ekologisk hudvård av mig som jag beställde från www.finamig.se. Vi är båda två måna om miljön, så jag tyckte att det här med ekologisk hudkräm och ansiktsrengöring var en perfekt present, och det tyckte hon också. Vi brukar alltid se till att lägga lite tanke bakom våra presenter istället för att bara ge bort en chokladask eller något. Det blir ju mycket roligare då, både att ge bort och att få.

Boken jag fick heter ”Skinnarmo – Isbiten: mina expeditioner i polarvärlden”. Den handlar om Ola Skinnarmo och hans expeditioner, och av det jag har läst hittills verkar det vara en intressant bok. Det är alltid roligt att dyka in i världar som man inte själv har upplevt, och i sådana här böcker brukar det bli väldigt ärligt och personligt. Ska bli spännande att läsa den!

2014-11-17  »  Ola

Share your thoughts

Re: FödelsedagsfirandeTags you can use (optional):