Content

Siten om mig själv!

Min dotter ska gifta sig!

Monday 26 January 2015 - Filed under Uncategorized

bröllop

Härligt med bröllop!

För några veckor sedan berättade min dotter och hennes (numera) fästman att de hade förlovat sig. En väldigt roligt nyhet förstås, och även lite känslosam eftersom jag inte tycker att det var så värst länge sedan som jag höll henne i mina armar på BB… Nu ska hon bilda en egen familj, och även om det kanske låter klyschigt så är det faktiskt lite känslosamt när jag tänker på att hon är en vuxen kvinna nu som ska ta steget in i ett äktenskap. Men det kanske bara är jag som är blödig!

Hur som helst så ska det som sagt bli väldigt roligt, och eftersom det trots allt är tradition att brudens föräldrar ska stå för kalaset så har vi bestämt oss för att bjuda dem på bröllopet. Själva planeringen får de stå för själva, för vi vill ju inte komma in och bestämma bara för att vi ska betala. Det ska vara så som de vill ha det, men om de vill ha hjälp så kommer vi förstås att avlasta så gott vi kan. Och dessutom så kan man ju alltid komma med rekommendationer.

Jag har till exempel kikat runt lite efter bröllopsfotografer och hittat en som jag tycker verkar väldigt bra. Hennes bilder kan ni se på lenalarsson.com. Det måste ju vara en person som man trivs med och som tar den typen av bilder som man vill ha som minne av sitt bröllop, men jag känner min dotter väl och jag tror att det är precis den här typen av bilder som hon gillar. Det gäller ju att man är ute i god tid så att den fotografen som man vill ha inte är uppbokad på datumet då man gifter sig. Men det gäller ju å andra sidan det mesta, allt från festlokal till brudklänning. Det kommer att bli en spännande resa det här!

2015-01-26  »  Ola

Share your thoughts

Re: Min dotter ska gifta sig!Tags you can use (optional):