Content

Siten om mig själv!

Dags att börja packa

Friday 12 June 2015 - Filed under Uncategorized

Som jag skrev tidigare så ska vi till Älvdalen på semester i år, och nu börjar det bli dags att packa väskorna. En sak som är lite svår när det gäller att packa inför en resa i Sverige är att man aldrig riktigt kan veta vilket väder det blir. Man måste alltså ha med sig både kläder för varmt väder och kläder för sämre väder. Och det är ju inte bara paraply eller regnjacka då utan det kan ju vara så kallt vissa sommardagar att man faktiskt behöver både tröja och jacka och långbyxor. Så det gäller att säkra upp för alla väder, och då blir ju packningen tyvärr ganska stor. När vi till exempel var i Egypten så visste man ju att det skulle vara varmt. Man vet när det är torrperiod, jämfört med Sverige där man oftast inte vet alls vad det ska bli för väder. Väderleksrapporterna kan ju ändras från dag till dag, så det är inget man ska lita blint på.

Men hur som helst så är det i alla fall dags att packa snart, och en sak som redan har åkt ner i väskan är mina nya badshorts som jag beställde från nätet för ett tag sedan. De är aldrig använda så det blir premiär. Frugan har också köpt en ny bikini. Det är ett bra tips förresten, köp din bikini online, och badshorts också. Jag tycker att utbudet i affärer ofta är så trist, men på nätet har man massor att välja mellan och det är också ofta billigare att handla online även om man räknar med frakten. Många webbshoppar har ju gratis frakt dessutom.

Nu hoppas vi i alla fall att vi får fint väder på semestern så att vi kan använda våra nya badkläder. Trevlig sommar på er allihopa, vi får se om jag hinner blogga något under semesterresan!

2015-06-12  »  Ola

Share your thoughts

Re: Dags att börja packaTags you can use (optional):