Content

Siten om mig själv!

Är det inte det ena så är det det andra…

Wednesday 29 July 2015 - Filed under Uncategorized

Är det inte det ena så är det det andra. Alltid är det någonting som måste göras. Om jag låter lite sur så är det för att jag är det; oförutsedda kostnader är ju aldrig någonting som gör någon glad. Den här gången är det garageporten som börjat krångla, och det rejält. Min bedömning är att den absolut inte går att reparera. Eller, jo lite sådär halvdant så att den fortfarande går att använda, men den skulle definitivt snart gå sönder igen och då rejält. Vilket ju skulle kunna vara mycket farligt. Garageportar är inte att leka med när de är på det humöret, och definitivt inte vipportar. Fjädrarna kan ju vara direkt livsfarliga och dessutom finns ju risken att man klämmer sig. Så det är lika bra att skaffa en ny garageport – och inte en vipport den här gången, nej då!

I stället blir det en takskjutport och en automatisk sådan. Jag har helt enkelt tröttnat på att behöva gå ut ur bilen när det spöregnar för att öppna garageporten. Sandöporten har en massa intressanta takskjutportar, så det kommer att bli från dem som jag köper den. Jag gjorde en del research och kom fram till att de var bäst när det gäller kombinationen pris och kvalitet. Dessutom finns det en hel mängd olika finishar att välja mellan (jag valde Woodgrain trämönster). Det är ju alltid trevligt att kunna få välja själv, eller hur?
På sätt och vis är det nog bra att den gamla garageporten gått sönder. Manuella garageportar är ju mest jobbiga. Nu kommer jag i alla fall inte att behöva klaga i vinter över att försöka öppna en garageport när det fallit tjugo centimeter snö. Så ingenting ont som inte har något gott med sig.

2015-07-29  »  Ola

Share your thoughts

Re: Är det inte det ena så är det det andra…Tags you can use (optional):