Content

Siten om mig själv!

Investera för att växa

Tuesday 13 October 2015 - Filed under Uncategorized

Som egen företagare så kommer man förr eller senare till en punkt där man måste investera för att kunna växa ytterligare, annars kommer man att stå still. I vårt fall gäller det vår webbsida som inte är speciellt bra eller vacker att se på – jag har i princip knåpat ihop den själv och problemet är helt enkelt att jag inte haft någon aning om vad jag gjort. Samtidigt så inser jag ju att om vi ska kunna växa så behöver vi en vettig sida som ser någorlunda professionell ut, annars kan ju kunder som hittar oss på nätet tro att vi är totala amatörer. Den här bloggen visar kanske på att jag inte är bäst i världen på att fixa webb. 🙂

Själv tänkte jag att det kan väl inte vara så dyrt med en ny webbsida men här visade det sig att jag misstagit mig en del. Jag tänkte att sådär 10 000 – 15 000 kanske det kommer att gå på men nej, det kostar mer än så. Att koda en vettig hemsida tar tid, för att inte tala om att den ska layoutas också. Jag hörde mig för med flera webbyråer, och de prisuppgifter jag fick låg mellan 25 000 upp till 50 000. Till slut valde jag Panang som är en reklambyrå i Dalarna och fick en prislapp på 35 000 kronor. Inte billigast, men de verkade vara mer kompetenta än lågprisalternativen (jag kollade deras tidigare kunder och tyckte att de webbsidorna så bra ut och fungerade som de skulle).

Panang reklambyrå i Dalarna

Panang – är inte det en maträtt? Nej, en reklambyrå i Dalarna!

Samtidigt så fick jag höra en del om saker och ting som man ska göra när man skapar en webbsida för att Google ska gilla den – någonting som jag inte riktigt vet hur det fungerar. Så ny snygg webbsida som dessutom kommer att ranka högre i Google? Lätt värt 35 glada laxar!

2015-10-13  »  Ola

Share your thoughts

Re: Investera för att växaTags you can use (optional):