Content

Siten om mig själv!

Funderingar kring marknadsföring

Friday 21 April 2017 - Filed under Allmänt

Som företagare så är marknadsföring alltid en post som man måste fundera på och överväga. Det är inte alltid lätt att ta bra beslut kring detta, eftersom att man egentligen aldrig kan förutspå utfallet, mer bara göra en uppskattning av vad det kan innebära. Syftet är ju klart, i vilket fall som helst – man vill öka sin försäljning, omsättning eller något annat som utvecklar företaget i en positiv riktning. Men det kräver också att man vågar satsa på något som passar ens eget unika företag, för det finns inget facit, man måste våga satsa för att vinna.

Den digitala marknadsföringen

På vårt företag så har vi varit ganska sparsamma med att använda oss av marknadsföring, av den enkla anledning till att vi inte tyckt att vi behövt det. Men det finns fler värden att sälja än produkter, och vill man växa och bygga varumärke så är marknadsföring en viktig del av det. Vi har för det mesta använt oss av traditionell marknadsföring men kommer att satsa nytt nu i dagarna, helt enkelt för att prova på de nya marknadsföringsmöjligheterna. Och ska jag vara helt ärlig så känns det både inspirerande och spännande, eftersom det är helt nya marknadsföringsytor som vi kommer att röra oss på och att se effekterna av det blir intressant!

Vi kommer att börja titta på en del användning av sociala medier, som Facebook och Instagram, dessutom ska vi se hur vi skulle kunna använda oss av AdWords, men till en början så kommer vi att lägga vårt största fokus på att få till riktigt bra och fina nyhetsbrev. Det bästa är ju dessutom att man kan göra det helt själv, speciellt om man använder sig av https://www.paloma.se/, som är den tjänst som vi har beslutat oss för att använda. Det verkar vara väldigt lätt att få till det på ett snyggt sätt, så jag tror nog att det blir riktigt bra till slut!

2017-04-21  »  Ola

Share your thoughts

Re: Funderingar kring marknadsföringTags you can use (optional):