Content

Siten om mig själv!

Klämmor är bra

Friday 17 August 2018 - Filed under Blogg

Visst är klämmor en fantastisk uppfinning i all sin enkelhet? Det är någonting som kan användas till många olika saker, men det är definitivt som förslutare för påsar som de är som allra bäst. Det är någonting som jag själv upptäckt senaste veckorna, då det blivit en hel del bärplockande. Faktiskt så mycket att vi kommer att ha i många veckor än, och då ska de ju förvaras också – med andra ord, frysas in. Då i fryspåsar, givetvis. Det lilla problem som uppstår är när man vill kunna använda en del av sina bär, men inte en hel påse. Att knyta upp en påse som legat i frysen är väldigt pilligt, och att sen knyta ihop den igen inte så mycket enklare. Det är där påsklämmor kommer in i bilden.

Dagens tips, alltså!
Med bra påsklämmor som tål kyla så blir det lekande lätt att få tillgång till sina bär, för att sedan försluta påsen igen. Som tur är så tänkte jag på det INNAN jag frös in bären och beställde påsklämmor i hög kvalitet från WeLoc, och de var inte speciellt dyra heller. Så det är dagens tips från mig, att köpa påsklämmor om det är någonting som du behöver frysa in i påsar – det blir så mycket enklare och bekvämare, faktiskt!

2018-08-17  »  Ola

Share your thoughts

Re: Klämmor är braTags you can use (optional):