Content

Siten om mig själv!

Ordning och reda på jobbet

Wednesday 22 August 2018 - Filed under Blogg

Att hålla ordning på saker och ting på jobbet är inte alltid det lättaste. Tvärtom, faktiskt. Ibland känns det som allting är kaos och det är omöjligt att hålla ordning på kunder, beställningar, fakturor och… allting. Det finns faktiskt de som har hela väggen full med post-it-lappar, en sort system so de kanske förstår, men ingen annan, vilket gör att det blir problem rätt så ofta. Vi måste ju samarbeta, och flera av oss behöver ha överblick över vad som händer och sker. Det papperslösa kontoret har vi inte riktigt nått fram till ännu. Men nu har vi tagit ett steg på vägen i alla fall.

CRM – vad är det?
För några veckor sedan skaffade vi nämligen ett CRM online, och det har varit till stor hjälp för att hålla ordning och reda på saker och ting, och se till att alla som behöver lätt kan få överblick över beställningar, uppdrag och liknande. Men nu går vi händelserna lite i förväg. För vad är ett CRM? CRM står för Customer Relationship Management. Det är helt enkelt ett affärssystem som gör det enkelt att skapa offerter, projektleda, tidrapportera och allt sådant som krävs för att ett företag ska kunna bli framgångsrikt. För det kommer en punkt där det krävs ordning och reda på en arbetsplats för att det ska fungera som det är tänkt!

Det gör att det faktiskt känns roligare att gå till jobbet, när man vet att man inte måste krångla med den administrativa sidan hela tiden. Att kunna fokusera på det som är VIKTIGT gör allting mycket roligare och givande. Att saker och ting går snabbare och lättare är också en annan fördel. Kort sagt, sedan vi skaffade ett CRM online så flyter allt på så mycket bättre. Tack, Yoddla, det perfekta affärssystemet.

2018-08-22  »  Ola

Share your thoughts

Re: Ordning och reda på jobbetTags you can use (optional):